top of page
iStock-957630020 (1).jpg
Helping hand.PNG

Hier sta ik voor

Helping Hands Build Beautiful Companies

De mentale boardroom

Voor mij is er geen grotere inspiratiebron dan Jezus. Zijn wijsheid, lessen, bescheidenheid, vriendelijkheid, geloof, opofferingsgezindheid en zelfbeheersing zijn ongeëvenaard.

Hij is de nummer één in mijn mentale boardroom om het zo maar te zeggen. In uitdagende situaties vraag ik me altijd af wat Hij zou doen of beter nog: wat Hij deed.

Als we elkaar in pure kwetsbaarheid recht in de ogen durven kijken, de hulpvraag durven te stellen en elkaar de helpende hand bieden, dan zou de wereld er heel anders uitzien.

Organisatiekracht

Niets werkt aanstekelijker dan organisaties die kracht en energie uitstralen! 

Medewerkers die met een grote glimlach vol passie doen waar zij goed in zijn. Organisaties die vol verve het verschil maken voor hun klanten en die genieten van de waarde die zij creëren. Niet omdat het gemakkelijk is, maar om dat men het gewoon voor elkaar wil en kán krijgen. Zulke organisaties scheppen hun eigen succesverhaal dat maar te graag wordt doorverteld. 

 

Want een organisatie als een geoliede machine laten werken is nooit echt eenvoudig. Er zit veel tijd, aandacht en energie in de details om alles perfect te laten werken. Het duurt altijd langer dan je denkt, het is een weg van vallen en opstaan, een weg van elke dag een beetje beter worden, een weg van zijpaadjes en zelfs met doodlopende paadjes. Het is de onverzettelijkheid, het geloof in eigen kunnen, het ontdekken van krachten in jouw organisatie waarvan je niet eens beseft dat het erin zat. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Elke organisatie maakt dat mee. Geen probleem, zolang je de focus maar vast houdt.

 

Elke organisatie heeft verborgen schatten.

Want alle, en dan bedoel ik echt alle organisaties, hebben iets moois, typische dingetjes om trots op te zijn, unieke eigenschappen waar klanten als een blok voor vallen. Elke organisatie heeft verborgen schatten. Elke organisatie heeft medewerkers die speciaal zijn.

Natuurlijk heeft de ene organisatie het beter voor elkaar dan de andere, is de ene verder in het benutten van de aanwezige potentie dan de andere, is de ene wendbaarder dan de andere. Elke organisatie zit in zijn eigen ontwikkelfase. Dat is vertrekpunt om te bouwen, vanuit de eigen kracht, vanuit de eigen potentie, vanuit de eigen trots.

Business Passionado

Dit is mijn overtuiging waar ik mijn ziel, zaligheid en expertise in steek. Daarom zul je me altijd met opgestroopte mouwen zien. Omdat niets mooier is dan een organisatie waar de vonken vanaf spatten. Gegarandeerd dat jouw medewerkers en klanten er net zo over denken.

bottom of page