top of page
Organisatiekracht.jpg

Daarom kies je voor Soons Company

Natuurlijk spreekt ruim 25 jaar ervaring, vakmanschap en bevlogenheid voor zich. Zeker als dit aangevuld wordt met humor, anekdotes, praktijkvoorbeelden, best practices en wat ik noem functionele tegendraadsheid. Maar dit is ook wat je redelijkerwijs mag verwachten, toch? Wat het echte verschil maakt, staat in het teken van jouw organisatie. Dat lees je hieronder.

Kracht als katalysator

Jouw kracht is het belangrijkste onderdeel van de workshop. Ik werk altijd vanuit kracht. Kracht geeft energie. Werken vanuit zwakte verlamt juist. De focus op zwakte is voor veel verandertrajecten de doodsteek. Dat wil je vermijden, je wilt immers vooruit.

Werken vanuit kracht is de beste katalysator om te ontgrendelen. Om er uit te halen wat er altijd in zat.

Op eigen kracht verder

Na afloop van de workshop heb je zelf de sleutel in handen om jouw organisatiekracht verder te ontgrendelen. Op basis van de bouwstenen voor organisatiekracht krijg je:

  • Een dashboard van de kracht van jouw organisatie;

  • Een stappenplan met logische vervolgacties.

Mijn verdienmodel is de workshop. Mijn verdienmodel is er niet op gericht om er een langdurig of kostbaar vervolgtraject uit te slepen.

Passie & plezier

Niets saai achterover leunen, maar sprankelen, vonken, enthousiasmeren en inspireren. Zakelijk vlijmscherp en altijd met humor!

Organisatie in balans

De grootste verstoring in organisaties is onbalans.

Je kunt dat pas effectief aanpakken als voor iedereen duidelijk is hoe de samenhang van alle bouwstenen in elkaar zit. Want alles grijpt op elkaar in. Je herkent dan ook direct als er onbalans is.

De workshop maakt die samenhang en de noodzakelijke balans kraakhelder. 

Onbevooroordeeld

Een organisatie is niet goed of fout. Natuurlijk is het ene bedrijf misschien wat verder in de ontwikkeling of is het andere bedrijf wat handiger in de aanpak. Maar in principe worstelt elk bedrijf in meer of mindere mate de vraag hoe je het meeste uit de organisatie kan halen.

De sleutel om organisatiekracht te ontgrendelen gaat feitelijk steeds om het herkennen van het probleem en het vinden van het logische punt voor verbetering.

Dat is precies wat de workshop oplevert.

Absoluut uniek & no-nonsense

Het werkmodel organisatiekracht is absoluut uniek. Geen theoretische exercitie, gewoon no nonsense recht uit de praktijk. 

bottom of page