top of page
iStock-957630020 (1).jpg

WORKSHOP 
Ontgrendel Jouw Organisatiekracht

Na de ééndaagse workshop van drie blokken heb jij:

  1. Een dashboard van jouw organisatie(kracht);

  2. Inzicht in de blokkades en de krachtbronnen;

  3. Een effectief stappenplan voor versterking.

Blok 1 - Bouwstenen

Building blocks.png

Ik geef jouw de bouwstenen

Op een hele overzichtelijke A4 krijg je de bouwstenen in samenhang die kenmerkend zijn voor sterke organisaties. Inclusief de werking. Vanuit 5 verschillende invalshoeken:

  1. Bestaansrecht en waarde;

  2. Wendbaarheid;

  3. De zakelijke invulling;

  4. Mensen maken het verschil;

  5. Verbindende rollen.

Dit is een absoluut een unieke eyeopener. Het geheim is simpel: Het werkt pas als alle bouwstenen goed op elkaar zijn afgestemd.

Jij laat me zien waar jullie kracht zit

Bij verandering en verbetering werk ik altijd vanuit kracht. Kracht geeft energie, kracht geeft spirit, kracht enthousiasmeert. Werken vanuit zwakte verlamt daarentegen. 

Je kracht kennen is daarom essentieel. Het is je vertrekpunt. Het geeft een positieve focus. Elke organisatie heeft sterke punten waar medewerkers trots op zijn, waar klanten als een blok voor vallen.

De bewustwording van de kracht per bouwsteen, leidt als vanzelf (en zonder het te hoeven uitvergroten) naar de verbetermogelijkheden. Op dit punt willen we natuurlijk uitkomen. 

Blok 2 - Kracht

kracht.jpg

Blok 3 - Versterken

Kracht als katalysator

Versterken 2.png

De bewustwording van de verbeterpunten in combinatie met het bewustzijn van de kracht van de organisatie zetten we om in een flow van: Inzicht, weerbaarheid, betere techniek, meer uithoudingsvermogen, grenzen verleggen. Steeds meer bouwstenen die kracht uitstralen. Zo wint de kracht van jouw organisatie steeds meer terrein.

Stap voor stap, maar bestendig. We kijken naar wat haalbaar is, naar de mogelijkheden en daarin de juiste volgorde en prioriteiten, want niet alles is op hetzelfde moment even belangrijk. Jij hebt de sleutel nu in handen! Zo simpel is het.

bottom of page