top of page
iStock-957630020 (1).jpg

WORKSHOP 
Zonder Omhaal Werken Aan Organisatiekracht.

Pak vandaag nog het heft in handen.

In één dag, want zo simpel is het!

Stap 1 - Bouwstenen

Building blocks.png

Ik geef jouw de bouwstenen

Op een hele overzichtelijke A4 krijg je de bouwstenen in samenhang die kenmerkend zijn voor sterke organisaties. Met maar liefst 5 verschillende invalshoeken:

  1. Bestaansrecht en waarde;

  2. Wendbaarheid;

  3. De zakelijke invulling;

  4. Mensen maken het verschil;

  5. Verbindende rollen.

Dit is een absoluut een unieke eyeopener. Het geheim is simpel: Het werkt pas als alle bouwstenen goed op elkaar zijn afgestemd.

Jij laat me zien waar jullie kracht zit

Bij verandering en verbetering werk ik altijd vanuit kracht. Kracht geeft energie, kracht geeft spirit, kracht enthousiasmeert. Werken vanuit zwakte verlamt daarentegen. 

Je kracht kennen is daarom essentieel. Het is je vertrekpunt. Het geeft een positieve focus. Elke organisatie heeft sterke punten waar medewerkers trots op zijn, waar klanten als een blok voor vallen.

De bewustwording van de kracht per bouwsteen, leidt als vanzelf (en zonder het te hoeven uitvergroten) naar de verbetermogelijkheden. Op dit punt willen we natuurlijk uitkomen. 

Stap 2 - Kracht

kracht.jpg

Stap 3 - Versterken

Versterken 2.png

Met die combinatie gaan we versterken

De bewustwording van de verbeterpunten in combinatie met het bewustzijn van de kracht van de organisatie zetten we om in een flow van: Inzicht, weerbaarheid, betere techniek, meer uithoudingsvermogen, grenzen verleggen. Steeds meer bouwstenen die kracht uitstralen. Zo wint de kracht van jouw organisatie steeds meer terrein.

Stap voor stap, maar bestendig. We kijken naar wat haalbaar is, naar de mogelijkheden en daarin de juiste volgorde en prioriteiten, want niet alles is op hetzelfde moment even belangrijk. Jij neemt het heft in handen. Zonder omhaal!

bottom of page